Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

Στη φυλακή ο μπράβος της Μυκόνου





Αθήνα




Στη φυλακή οδηγήθηκε ένα από τα τέσσερα άτομα που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Αυστραλού τουρίστα στη Μύκονο. Πρόκειται για τον 25χρονο πορτιέρη του μπιτς μπαρ, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο τραγικό επεισόδιο.

Πράξη γίνεται, εν τω μεταξύ, η μεγαλόψυχη απόφαση της οικογένειας του θύματος να δωρίσει τα όργανά του. Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, η καρδιά του μεταμοσχεύτηκε σε ομογενή από την Αυστραλία, 31 ετών, που νοσηλευόταν στο Ωνάσειο με σύστημα μηχανικής υποστήριξης της καρδιακής λειτουργίας. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου και ο λήπτης βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το πάγκρεας και ένας νεφρός δόθηκε σε 33χρονο από την Κοζάνη που χειρουργείται στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, ο δεύτερος νεφρός σε 43χρονο Αθηναίο στον Ευαγγελισμό, και το ήπαρ σε 37χρονο από την Αλεξανδρούπολη που βρίσκεται επίσης στο Ιπποκράτειο.

Τον πατέρα του θύματος επισκέφθηκε την Παρασκευή στο «Ερρίκος Ντυνάν» ο υπουργός Τουρισμού Αρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος το Σάββατο έχει σύσκεψη με την αστυνομία και τοπικούς φορείς στη Μύκονο.

Πηγή:www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: