Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Την πρόθεση του να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας εξέφρασε ο Παναγιώτης Γιαννάκης κατά την άφιξη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από το Πεκίνο. Ωστόσο, ο Ελληνας προπονητής, που δήλωσε στρατιώτης της Εθνικής, τόνισε ότι αυτό δεν εξαρτάται από τον ίδιο.
Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε: «Είμαι ένας στρατιώτης της Εθνικής. Θέλω να μείνω αλλά αυτό δεν εξαρτάται από μένα. Πρέπει να συζητήσω με κάποιους ανθρώπους. Στο παιχνίδι με την Αργεντινή, σταματήσαμε το ρυθμό τους αλλά κάποιοι παίκτες ξεπέρασαν το ταλέντο τους. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την παρουσία της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχαμε ομάδες σχεδόν σε όλα τα αθλήματα. Για μένα η προσπάθεια της Εθνικής δεν τελειώνει εδώ, έχει πολλά να δώσει ακόμη αυτή η ομάδα».

Πηγή:www.contra.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O δρακος θα μεινει και στο ποστο του καπετανιου για να ξαναφερει την εθνικη εκει που πρεπει να βρισκεται (στην κορυφη,τουλαχιστον στην Ευρωπη γιατι παγκοσμιως εχουμε ελλειψη σε NBAers) οπως επισης και στο παγκο των ερυθρολευκων για να σηκωθει αυτη η γαμημενη κουπα του πρωταθλητη που τοσα χρονια θελουμε!!!!!!