Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΖΟΡΜΠΑ

Ο αντεισαγγελέας Σ. Γκρόζος επικεφαλής της Αρχής για το


Ο αντεισαγγελέας Σ. Γκρόζος επικεφαλής της Αρχής για το "μαύρο χρήμα"



Ομόφωνα το 11μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου επέλεξε τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Στυλιανό Γκρόζο, ως το νέο πρόεδρο της Επιτροπής για την καταπολέμηση του "βρώμικου" χρήματος, θέση που κατείχε μέχρι πρότινος ο επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Ζορμπάς. Αναπληρωματικός πρόεδρος της Επιτροπής επιλέχθηκε ο επίσης αντιεισαγγελέας, Γιώργος Παντελής.

Το 15μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του Βασίλη Νικόπουλου, πρόεδρου του Αρείου Πάγου, με άλλες αποφάσεις του, επέλεξε τους προϊσταμένους των Εισαγγελιών και των Δικαστηρίων Αθηνών - Πειραιά και Θεσσαλονίκης, που θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους από την 1η Οκτωβρίου 2008.

Ως προϊστάμενοι στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών αναλαμβάνουν ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κυριάκος Καρούτσος, ο οποίος θα καταλάβει τη θέση του εισαγγελέα Εφετών Γιώργου Κολιοκώστα, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο Ιωάννης Σακελλάκος, Εισαγγελέας Εφετών, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά ο Ιωάννης Προβατάρης, Αντεισαγγελέας Εφετών, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, Αντεισαγγελέας Εφετών και στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Μπόμπολης, Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου.

Ως προϊστάμενοι στις τριμελείς διοικήσεις αναλαμβάνουν στο Εφετείο Αθηνών ο Γ. Γιαννούλης Αρεοπαγίτης, στο Πρωτοδικείο Αθηνών ο Δημήτρης Κράνης, πρόεδρος Εφετών, στο Πρωτοδικείο Πειραιά η Κυριακούλα Γεροστάθη, πρόεδρος Εφετών, στο Εφετείο Πειραιά η Γρηγορία Μπουσούνου, πρόεδρος Εφετών, στο Εφετείο Θεσσαλονίκης ο Χαρίλαος Αγγελόπουλος, Αρεοπαγίτης και στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο Απόστολος Παπαγεωργίου, Εφέτης.

Επίσης, προϊστάμενοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών αναλαμβάνουν οι δικαστές Μαρία Σιμιτζή-Βετούλα και στη Θεσσαλονίκη η Μαρία Λιατοπούλου.

Πηγή:www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: