Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Εθνική Μπάσκετ

Χάκα vs συρτάκι
Φουλ για τετράδα η εθνική, με αντίπαλο τη Νέα Ζήλανδία
Αθήνα
Ενα βήμα πιο κοντά στο Πεκίνο θέλει να κάνει στις 22:00 η εθνική ομάδα μπάσκετ. Οι παίκτες του Γιαννάκη αντιμετωπίζουν την Νέα Ζηλανδία, σε ένα κατέμεστο όπως αναμένεται ΟΑΚΑ, και με νίκη περνά στα ημιτελικά του Προολυμπιακού τουρνουά, από όπου κρίνεται και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο «Δράκος» δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από μια ίωση που ταλαιπωρεί τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (18/7) για καθαρά προληπτικούς, όμως, λόγους. Ο σέντερ του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθεί κανονικά στη σύνθεση της ομάδας κόντρα στους νεοζηλανδούς.

Πέρα από το παιχνίδι της Εθνικής, την Παρασκευή (18/7) διεξάγονται στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και οι υπόλοιποι προημιτελικοί του Προολυμπιακού τουρνουά.

Οι νικητές των τεσσάρων αναμετρήσεων θα αγωνιστούν το Σάββατο (19/7) στους ημιτελικούς, απ' όπου δύο ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι δύο ηττημένοι των ημιτελικών θα κοντραριστούν την Κυριακή (20/7) στον μικρό τελικό της διοργάνωσης, που θα δώσει το τελευταίο εισιτήριο για το Πεκίνο.

Πηγή:www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: